За нас

Polica.bg е платформа за онлайн застраховане, с която избирате и сключвате лесно и бързо най-изгодната за вас застраховка.

В сайта ще намерите разбработени от нас застрахователни калкулатори за различни типове застраховки. Кликвате върху типа застраховка, който ви е необходим, въвеждате данните в калкулатора и получавате изчерпателна информация за интересуващите ви застрахователни продукти — цени, покритие, специфики. Под всички оферти сме се погрижили да добавим и допълнителни указания, насоки, уточнения, които да ви помогнат в избора.

Екип

Екипът зад Polica.bg е с дългогодишен опит в застрахователния бранш.

Именно фактът, че познаваме в дълбочина проблемите и лутанията на потребителите ни даде смелост да създадем платформа за по-лесно и бързо застраховане. Целта ни е да оптимизираме застрахователния процес и да помогнем на клиентите си да се възползват максимално от избраните от тях продукти. А това става, като получават подробна информация навреме и знаят, че им съдействаме не само при избора на застраховка, но и при настъпване на застрахователно събитие.

Партньори

Polica.bg е собственост на застрахователен брокер „СМГ Брокерс“ ЕООД, с удостоверение за регистрация по чл. 160, ал. 1 от Кодекса на застраховането № 291-ЗБ/11.04.2011 г. и основна дейност общо застраховане и животозастраховане.